Fotomässan

Har haft en heldag i stockholm, riktigt mysigt!
Det finns så grymt mycket duktiga fotografer och man blir så inspirerad av att gå runt på fotomässan, dessutom blir man väldigt, väldigt sugen på att köpa nya grejer t.ex. så fanns det massor med fotoböcker man vill ha, och sen såg jag Bingo Rimér i egen hög person :) Blev väldigt inspirerad av en utställare som heter Magnus Forsberg riktigt grym, älskade speciellt en av hans bilder. Sök på google bilder "magnus forsberg naturfotograf" och sen kollar ni på första bilden! så grym!
Det blev bara någon dålig bild för min del under mässan hade fullt upp med att kolla runt på annat så här är en liten äldre bild istället.


Plugga plugga och roligt plugg?I går fixade jag klart ett skolarbete som faktiskt var kul! Skulle skriva en "artikel" om Harry Potter och dödsrelikerna del 1 till våran webbtidning :) Det är inte helt fel att först sitta och skriva om en riktigt bra film och sedan fotografera för att fixa en snygg bild till artikeln ;) Resultatet på bilden ser nu ovan, för att läsa artikel besök webbtidningen!

jbnytt.se

Kram Emma

Trollslända

Tänkte jag skulle kolla igenom lite bilder från i somras och lite sånt, i den första mappen jag öppnar hittar jag bilder som jag är nöjd med som bara ligger där och skräpar, så här är en av dem orkade inte fixa med fler :)


In the darkness

Några av bilderna jag tog tidigare idag, vad tycks?, blev ganska nöjd själv :)
Sorry

Hejhej! Jag har verkligen inte haft tid att fotografera den senaste tiden, har försökt men det har kommit massor med annat i vägen.
Men idag har jag tid så jag funderar på att ta fram min kära kamera och ta lite bilder på allt möjligt :) Antingen blir det lite porträtt bilder hemma eller så kanske jag vandrar ut en sväng och tar bilder på vinter :)
Bilderna kommer upp så fort jag tagit dem ;)


Det fick bli en bild till från min marionettdocks fotografering, har inte så många bilder på den här datorn så.. :)


Julkänsla?

Igår fick jag verkligen en julkänsla och lyssnade t.o.m. på jullåtar! Va lite mysigt faktiskt, älskar att lyssna på dem! :) Ska nog ha lite tända ljust ikväll när jag kommer hem också. Jag tycker om vintern för att den är så mysig, brukar också bli att jag fotograferar mer då :)

 
(Båda bilderna är tagna förra vintern)

Kram Emma                                                                                  


Wood

Tog bilden som hastigast för någon dag sen, blev ganska nöjd med resutlatet, vad tycks? :) Vi ses

Kram EmmaTid?

Kan det inte finnas några timmar till på dygnet?
Seriöst jag har fullt upp hela dagarna så jag hinner aldrig fotografera något.. Har dock bara gjort roliga saker men jag hade planerat att hinna fota lite under lovet :) Det blir förmodligen inget fotograferande idag heller men eventuellt i morgon och det blir också första dagen på lovet jag kan sova ut! Men ha det bra så kommer det snart upp nya bilder, förhoppningsvis!

Kram Emma


(En bild jag tog från underbara Tunisien i somras)


Insperation

Sitter just nu och kollar på Top Model. Försöker hitta lite insperation, funderar på att fota lite ikväll eller i morgon men vi får se :) tänkte bara uppdatera lite :)

Kram Emma
 


(En lite äldre bild på mitt älskade halsband och mina skor :) )


RSS 2.0