Avatar

Sitter och försöker komma på en forstättning på min historia/berättelse till svenskan, vi jobbar med sagor och myter. Jag har lekt lite i photoshop idag medan jag har väntat och så testade göra en Avatar. Det gick väl sådär ska göra ett bättre försök med en annan bild i helgen hade jag tänkt. Nu fick vi sluta så jag ska packa ihop och dra mig till bussen. Får se vad jag hittar på när jag kommer hem men ikväll blir det som jag skrev i det tidigare inlägget Thailändsk fest! Det kanske kommer upp någon bild efter men jag lovar inget. Mot bussen och vidare!

Kram Emma


Dreamweaver

Sitter i skolan och väntar på att få uppgiften. Tycker det är kul med webbdesign men ibland går det segt.
Har inte uppdaterat på ett tag men jag har inte haft något vettigt att säga, det har jag egentligen inte nu heller men man måste ju uppdatera endå. Jag har även haft mycket plugg så jag har inte hunnit med datorn så mycket den här veckan.

I alla fall,, Ikväll blir det Thailändsk fest på klubben kommer bli nice! Tränade igår och är fortfarande seg i armarna. Nu ska jag återgå till väntan på uppgiften, vi hörs.

Kram Emma


(I detta program kommer jag att sitta med till 11.50)


Bowling

Imorse/ kl.11 hängde jag med Elin till hennes skola för att lyssna när några sjung de var riktigt duktiga! Gillade verkligen de som kunde spela bongotrummor för det är så grymt coolt och det låter awesome!

Sen runt kl.18 åkte jag med familjen för att spela lite bowling! Gick riktigt bra, jag vann första serien, stolt! Tänkte bjuda på två bilder från bowlingen och nu ska jag fortsätta kolla på The Forgotten.

Kram Emma


Elin Janson 17år


Elin Janson är en konstig och underlig person, men det är just det som gör henne till sig själv. T.ex. gillar hon att rida på grisar? Hon är också en grymt härlig person som har samma humor som mig. Vi har inte känt varandra så överdrivet länge, ungefär 2 år nu tror jag. Vi cyklar som idioter när vi ska någonstans och går i 120 utan att veta varför. Vi har bokstavligen sprungit efter…. Hahah! Jag har helt enkelt många minnen med dig!

Idag fyller du 17 år och har bara ett år kvar till krogen. Så jag vill säga Grattis till dig på din födelsedag och hoppas den blir underbar! Du är kanske konstig men det gör mig ingenting ;)

Kram Emma


(Vad tror ni hon fick i present?)


Problem Solved

Jag har inte kunnat blogga något de senaste dagarna för både skoldatorn och min stationära har strulat,, Men nu är de förhoppningsvis fixade så jag slipper bråka med de. Det har väl inte hänt så mycket de senaste dagarna var i pulkabacken nästan hela dagen med skolan åkte pressening och min klass kom 2:a i tävlingen, så coola!! Vad jag ska hitta på nu vet jag inte men något kommer jag väl på, vi ses

Kram Emma

(Det ska antingen bli sommar eller så vill jag åka skidor/blades! Bilder är tagen av Ida från när vi var i Bjursås förra vintern. )

Kaos

Har fått tillbaka min dator nu och den funkar som den ska! Andra gången gilt. Har dock inga arbeten som jag kan jobba med för de ligger på en hårddisk hemma så det blir lite matte istället. Den här dagen har varit lite kaos med datorer och grejer. Men det var god mat i alla fall. Nu ska jag försöka fokusera på matte,,

Kram Emma

Bara för att jag är som jag är

Kollade lite bilder från när jag var i Tunisien i somras och insåg att jag nästan inte har en ända bild på mig själv där jag har ett normal ansiktsutryck! Så jag tänkte bjuda på fyra. Måste passa på att lägga ut dom innan jag ångrar mig. Haha men vad ska man göra? jag är den jag är och är fan stolt över det också xD Till mitt försvar är det faktiskt väldigt varma plattor jag går på... Jag måste verkligen sluta skriva smilisar också! Haha.

Återigen kramar från lilla mig


Glada Hudik teatern

Idag var jag på en riktigt grym föreläsning med Pär Johansson och hur Glada Hudik teatern kom till osv. Grymt härlig måste jag säga! Måste se filmen som kommer ut i mars! Och ja jag sa det, jag vill se en svensk film! Det verkar vara mycket härliga människor och helt klart underbara när man hör Pär berätta.

Innan föreläsningen hade jag idrott i skolan då vi skulle köra vårat egna styrkeprogram som vi fick sätta ihop förra veckan, det gick bra men självklart jobbigt. Fick också lämna in min dator för ghostning för att vi ska få trådlöst nätverk kommer bli nice för då kan man sitta i sofforna :D haha. Nu ska jag göra något vettigt hade jag tänkt vi ses

Kram Emma


(Längtar efter sommaren och det skulle inte vara fel att sitta där igen.. Det är min far som tagit bilden:)


Red eyes

Gårdagen i huvudstaden var nice och intressant! Gillar Sarah Moons bilder och även utställning Creeping in Circles med Nils Olof Hedenskog och Joakim Brolin! Idag har jag inte gjort så mycket har haft små ont i huvudet hela dagen så jag har nästintill bara kollat på film, ovanlig? I alla fall tog jag fram min älskling för jag kände för att ta lite bilder. Dagen motiv blev en av mina porslinsdockor (jag samlade på de när jag var liten) vad tycks?

Kram Emma


Skolan

Sitter nu i skolan och börjar igen om ett tag, det är sjukt att jag inte tycker om pankakor längre! Har tröttnat på det eftersom vi får det en gång varannan vecka.... I alla fall så ser jag fram emot morgondagen då jag sticker till Stockholm med skolan och ska till Mediecenter DN och Fotografiska museét, tror det kommer bli riktigt nice. Nu på eftermiddagen ska vi skriva en varsin artikel till jbnytt.se men har absolut ingen aning om vad jag ska skriva om men det fixar sig nog.


(två skoluppgifter, man kan göra grymt roliga grejer i ps om ni inte visste det. Bilden på slottet har jag lånat från google)


Sleep

Kom nyss till skolan och jag är sjukt trött... Minns inte när jag var så här trött senast! Tycker synd om folket som måste umgås med mig för jag kommer ha typ natt humor, men man måste få vara trött ibland. Ikväll blir det att träna fys och sen sova det är ungefär hur min dag kommer att se ut ha det bäst så ses vi

Kram Emma


(Den gamla headern)


Rutin

Idag har det varit en bra dag trots att skolan börjat igen. Det är skönt på ett sett eftersom man får in en annan rutin och i alla fall jag gör mer saker som jag måste göra, sen får man ju träffa alla underbara människor som går i klassen! Har även tagit tag i träningen igen och ska börja träna ordentligt igen, riktigt skönt! Höll mitt första pass idag också tyckte det gick helt okej. Nu ska jag dra mig till tv:n för det börjar en ny säsong av Top Model, det gillas! Vi ses

Kram Emma


(bilderna är tagna för någon sommar sen och är tagen på två av mina vänner, även fast bilderna är lite äldre så gillar jag dom forfarande de väcker minnen och längtan efter sommaren)


I dare You to pull the trigger

Jag vet seriöst inte vad som har hänt med min dator/internet det går sjukt segt! därför lämnar jag den nu och drar mig mot tv:n istället hoppas det är något bra! Imorgon börjar skolan igen och förmodligen blir jag av med datorn i någon vecka då.. den ska ghostas om för vi ska få trådlöst på skolan. Vad vi ska hitta på under den tiden vet jag inte förutom att vi ska påstudiebesök på fotografiska muséet :) Det blir nog kul! Jaja TV:n var det vi ses!

Kram Emma


Don't play with guns

Hej alla glada!

Igår var jag på bio med Elin det blev att kolla på Narnia 3D, det var trevligt och innan käkade vi på spicy, mums! Filmen var bra tyckte jag lite anorlunda jämfört med de tidigare. Efter ett tag när vi vandrat hem från bion tog jag fram min älskade kamera och fotograferade lite. Fotade inte så mycket men det är alltid något och man utvecklas. Har inte haft så mycket tid att hålla på med bilderna idag men tänkte jag skulle slänga upp en i alla fall. Det kanske kommer fler senare, ha en underbar dag!

Kram Emma


Lake

Blir inte mycket sovande inatt heller skulle jag kunna tro sitter forfarande på lan och det är nice! När det går dåligt i spelen så passar jag på att leka lite med lite bilder, så jag tänkte slänga upp en nu, det är mycket möjligt att det kommer upp fler senare också men vi får se hur mycket jag skriver då, för ni kommer i alla fall säkert inte fatta vad jag menar. Ni får ha det bäst så ses vi!

Kram Emma


(bilden togs strax innan snön kom. Sjön hade blivit till is närmast land, jag tyckte det såg coolt ut:)


Playing with Fire

Hellu nu har jag typ bara sovit några timmar på två dygn så är lite smått övertrött :) men det gillas jag kan inte sova heller så ;) Kollade lite gamla bilder när alla andra på lanet sover hittade några roliga eld bilder jag tog för ganska så länge sedan. Det är f*n coolt att det får så många olika former! Den här får jag till typ en kines som håller upp sina händer under en "klänning",,, vad tycker du?

Kram Emma


Fireworks

Det blev att fotografera lite smällare igår/idag så tänkte slänga upp några. Vad tycks?
RSS 2.0