Kubb och mycket skoj!


Bloggen har hamnat lite bakom, har haft mycket annat, t.ex. träffat underbara människor som betyder mycket och kameran har inte använts så mycket som jag egentligen har velat! men det ska det bli ändring på nu. Därför har det väl inte blivit så mycket bloggande, jag tänker inte lova något eftersom det är sommarlov och vad som helst kan hända men jag ska försöka lägga upp lite mer bilder, ha en supersommar, det ska i alla fall jag ha ;)

Kram Emma


Det finns ingen väg till lycka, lyckan är vägen


Bildbomb från en underbar kväll, natt och morgon hos Helene med vänner!
Vad tror ni jag kollar på? ;)Konsentrerade tjejer!
Riktigt roligt! Vi åt konstant i ca 4h sen forstatte vi med godiset ;) haha, ni är underbara tjejer ;) <3


Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.StrawberriesIngen sommar utan de små röda gubbarna!


Nothing is like a walk in the park.what if it's true?


Brors student 2o11


Remember, remember the elves of forever

Blandade fotografer och långt ifrån alla underbara älvor, finns fler på facebook :)


The way is not in the sky. The way is in the heart.

Har haft fullt upp de här dagarna sedan sommarlovet började, ja det är faktiskt sommarlov nu! Riktigt underbart! Jag lovar att det kommer komma  bilder från avslutningen och även minn brors student senare under dagen! Har massor av bilder som jag vill lägga upp så be prepared ;)

Just nu får ni njuta av Helenes extremt söta hund!


You can only see yourself in still water

Inte mycket kvar alls nu ju, fika i skolan idag och i morgon är det skolavslutning för min del, snacka om att år 1 gick snabbt!


Livet tar plötsliga vändningar så vi måste ta vara på allt för stunden och inte tänka tillbaka

Mitt liv är för tillfället alldeles underbart! Jag har min familj som alltid kommer och alltid har funnits här för mig i alla lägen, jag har positiva och underbara människor runt omkring mig, det är sommarlov om bara några få timmar skulle man väl kunna säga, om ca 48h sådär, solen värmer och solbrännar har börjat komma fram! Jag lever i en dröm just nu helt enkelt, du skulle bara våga väcka mig!


Eftersom jag var tvungen att lämna in min dator tidigare idag och att jag inte får tag på mina senaste redigerade bilder/inte har photoshop på den här datorn fick jag sno en bild från Helene Söderström's blogg :) Det är jag som tagit bilden men hon har stått för redigeringen.


Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på


Love will always be a Mystery


Life is a gift that are given to us, so we have to take really good care of it

Haft en mycket mycket trevlig dag hos Helene Söderström bada (årets första dopp!), sola, åt och fotograferade mycket! Kan mycket troligt komma upp fler bilder senare :)


Presents


Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag ;) haha 17 år nu då och det känns exakt likadant som igår. Ätit gott, fikat philadelphia tårta och fått presenter. Fick pengar och sen ett underbart halsband av min kära vän Elin :) det på bilden, och hon kunde inte hitta något sötare kort! Har haft en riktigt härlig dag och vädret kunde inte varit bättre. Så ikväll kommer jag att somna med ett stort leende på läpparna! Tack för den här underbara dagen <3


YATZY time!RSS 2.0