End of the year

Jaha då är det här året slut så jag tänkte  bjuda på några bilder jag tagit men sedan insåg jag att jag inte orkar göra det. Så jag bjuder på en bild från 2009 istället som jag blev nöjd med då och fortfarande tycker är helt okej. Jag har inte orkat uppdaterat så mycket men det ska bli ändring på det tänkte jag skulle hinna fotografera lite idag så då kanske det kommer några bilder senare :)

Kram Emma


New stuff

Hej fick ni något roligt i julklapp?:)

Det fick i alla fall jag! En helt ny kamera/älskling en Canon EOS 550D och en trådlös självutlösare. Sedan fick jag en kameraväska och ett till minneskort på 4 GB som alltid är bra att ha :) Det var kameragrejerna som jag fick och jag är väldigt nöjd med de och mina andra julklappar jag fick! tack så mycket "Tomten" ;)

Tog inte så mycket bilder under dagen umgicks mer med familjen men några blir det ju alltid, så bjuder på ett par, vi ses

Kram Emma
Julavslutning

Jaha då har första terminen på gymnasiet tagit slut och med det sagt låter jag bilderna tala för sig om själva avslutningen :)

(bilderna är ganska dåliga men vi fick sitta längst bak och jag körde på 1600 iso och en ganska lång slutare därför är de väldigt brusiga och suddiga, men det är i alla fall någonting)
Riktigt bra sångare/elever som sjung!!
kyla, mer kyla, mitt klassrum!!

Sitter på lektion och fryser arslet av mig, det är så sjukt kallt och mer en hälfen av klassen sitter med sina jackor på sig och det går inte att göra något åt det. Väldigt frustrerande!

I alla fall det gick helt okej att fotografera km i helgen och jag har nu lämnat tillbaka vidvinkelobjektivet som var till stor hjälp, tack för lånet! Det kommer upp någon bild kanske i morgon eller något, jag hade tänkt att rensa ut alla dåliga bilder i går men blev tvungen att lämna kvar min dator i skolan så det blev inget med det. Nu ska jag fortsätta fundera ut mitt gryma viloprogram till idrotten vi ses!

Kram Emma


(skulle kunna vara vårat klassrum....)


Hugo

Hej igen!
Måste få säga att jag är sjukt sugen på att fotografera men jag har ingen aning om vad, jag hade en väldigt bra idé först men de gick inte så bra.. Så nu sitter jag och tänker så det knakar efter någon bättre idé för just idag, hmm. Ni får njuta av en bild på HUGO som jag ritade idag istället, på något sett (som jag inte kommer ihåg) började vi prata om Hugo så jag fick för mig att jag ville rita av honom ;) Vad tycks? Jag vet att det vänstra örat är mycket större men jag orkade inte fixa det :P

Kram Emma


Let it Snow

Sitter just nu i skolan och kollar ut genom fönstret och det snöar,, mycket. Visste det är mysigt på ett sätt men det skulle inte göra någon om det var 30 grader ute, lysande sol och att man befinner sig på en vacker strand!

Imorgon blir det att fota mycket tror jag (det blir att fota grymma figher nere på klubben, hoppas det kommer gå bra) vi får se hur många bilder det kommer ut här på bloggen, någon blir det i alla fall. Hoppas ni har en bra dag, ses!

Kram Emma


Adobe Illustration

Hej alla glada!
Idag har jag hållit på med illustration hela eftermiddagen, måste säga att det är rikitigt kul! Det var lite krångligt i början att förstå sig på pen tool men nu när det går bättre är det riktigt kul! Tänkte att jag skulle bjuda på en väldigt vacker (ironisk) bild som jag gjorde i förr går, vad tycks? :)


Mer vidvinkel

Första bilden är taget med det lånade vidvinkelobjektivet 10-20mm (jag håller kameran endast ca 10 cm från nallen!)

Bild två är tagen på samma avstånd men den är tagen med mitt kitobjektiv 18-55mm. Inte bästa bilderna men jag hoppas de hjälper att förklara vad vidvinkelobjektiv är, jag blev frågad om jag inte kunde lägga upp bilder.

Bild 1
 
Bild 2


School

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, jag har programhantering. Har nyss ätit en av världens godaste maträtter, prinskorv med stuvade makaroner,, mmmm mums! Tänkte bara slänga in en snabb inlägg om ingenting men nu börjar jag, vi ses!

Kram Emma


(Bilden är inte tagen av mig utan av my friend Helene Söderström kolla hennes blogg HÄR)


Vidvinkel

Idag är jag glad :) När pappa kom hem från jobbet hade han med sig ett 10-20mm vidvinkelobjektiv som jag ska få låna över helgen av hans jobbarkompis, ska fotografera KM nere på klubben, vi får se hur det går! Ska testa lite med det när jag kommer hem efter skolan :)

För att snabbt förklara vad ett vidvinkelobjektiv är så kan man fotografera stora utrymmen på ett kort avstånd, objektivet som jag fått låna kan du få med en hel vanlig personbil om du bara står en meter i från! Coolt va :)


(bilden togs förra veckan tror jag när jag vandrade runt lite)


Brutus Östling

Hellu!
Igår kollade jag på "Mitt i naturen" på SVTplay, jornalisten besökte Brutus Ösling en av mina förebilder inom fotografering han är grymt bra! Blev inspirerad och ville testa, första bilden nedan blev resultatet vad tycks? :)


Det är ju trots allt tredje advent idag :)


Sunday

Söndag idag,, skulle behöva plugga lite men jag har ingen ork, jag vill fota men vet inte vad, kanske kolla på film? men vilken?

Okej, jag ska inte vara så negativ! Tjoho jag ska plugga och sen efteråt ska jag göra något riktigt kul! Låter det trovärdig? Jag ska inte tråka ut er också vi ses

Kram Emma


Ny header

Kände för att göra en lite roligare header, haha diggar den själv ;) Vad tycks den är Hippie inspirerad? :)

Modellbilder

Fick besök av två kompisar i onsdags, trevligt trevligt! Blev att fota dem, gick helt okej hade sönder en lampa men det gör inget säger vi ;)


Nathalie och Lina


Jullov?

Då var helgen slut och man ska tillbaka till skolan,, orkar inte egentligen vill bara ligga kvar i sängen och inte göra någonting, sova kanske kolla på en film och inget mer... Men man måste tänka positivt, det är snart jul vilket betyder ledighet och massor med mys!(bilderna är tagna i lördags samtidigt som tidigare inlägg)


vinterbilder

Blev att vandra ut ett tag i vintervädret och fotografera lite. Här är några av resultatet :)

Fotosugen!

Jag är sjukt sugen på att fotografera men vet inte när jag kan få tid till det!! Fick en kanon idé idag när jag satt och åt, vad det är får ni se nästa gång jag fotograferar förhoppninsgvis.. Nu ska jag ha lektion och skriva lite om fotomässan, den färdiga artikeln hittarn på på jbnytt.se lite senare under dagen :)

Kram Emma


(skulle göra nästan vad som helst för att åka utomlands och slippa det sjukt kalla vädret,, det är ju -16 grader ute och har dessutom varit -20 tidigare idag!)


RSS 2.0