Änder i skitviken

Drog ut på en liten fotorunda med pappa tidigare idag och det slutade med några bra bilder i alla fall.


Blå Blue Blau Bleu Bluu Biru Blu

Satt nyss och funderade på om jag skulle måla mina naglar och insåg att jag bara äger blåa nagellack plus ett grönt, hehe. Jag gillar blått okej, ängelansikte! Men målandet får vänta tills i morgon, orkar inte börja med det nu, lat som jag är. Tränat tidigare idag skönt har dock skit ont i axlarna nu om det är från träningen i söndags eller vad det kommer ifrån vet jag inte, skulle vara riktigt skönt med axelmassage det är jag säker på i alla fall! Så någon som ställer upp? Aja nu har jag bloggat två gånger idag och det är ganska stort för att vara jag, haha

Kram Emma


Resursdagar

Den här veckan kommer att vara ganska så chill för min del. Vi har resursdagar och jag har inga rester så egentlingen kan jag vara hemma idag, imorgon och på onsdag. Men det blev skolan idag, tänkte göra den där häliga Uppgift 3... så jag slipper den sen och sedan har jag utvecklingssamtal (eller vad det heter?). Just det sen var jag och Therese tvungen att ta en bild i studion, vilken innebär härliga bilder ;) Sedan har vi studiedagar på torsdag och fredag med hemuppgifter så en chill vecka helt enkelt, underbart!

Kram Emma
Honungsmelon

Mumsade nyss i mig en halv honungsmelon riktigt smarringt! Bilden är inte den bästa men. Om en timme är det Earth Hour då blir det mys med tända ljus i badkaret tror jag, har bara tagit det lugnt idag så tänkte fortsätta med det. Ni släcker väl alla lampor och grejer mellan kl. 20.30-21.30?

Kram Emma


Sometimes I just want to sit by the lake by myself and let my mind flow


Längtan

Våren är verkligen här nu och livet rullar på. Trots att det blåser väldigt mycket ute njuter jag av att solen tittar fram, underbart väder! Jag längtar tills man kan gå omkring utan jacka, tills man kan plocka fram sina shorts och klänningar utan att behöva undra om det blir för kallt. Jag vill känna lukten av sommaren och se glada glassätare överallt vart jag en går, se den första humlan och springa barfota! Sommaren är på G!

Kram Emma


Bilden: Togs med min kompaktkamera Fujifilm F50fd i början då jag upptäckte intresset för foto.


Nothing is impossible

Sitter just nu i skolan och vet inte vad jag ska jobba med. Det jag ska göra nu kan inte göras nu pga. att en person vi måste prata med inte är närvarande. PM, bokrecension och CV gjorde jag klart igår så vad ska jag göra?.. Känns riktigt värdelöst att sitta här och göra ingenting. På förmiddagen hade jag idrott, Judo. Inte så kul men det gick väl bra. Har tänkt att träna ikväll sen, riktigt vad vet jag inte, kanske Bagging?

Just det! Jag har ju den där dryga Uppgift 3 i datorkunskap... Aja kul.

Kram Emma


Bilden: Har du ingen att träna med? Varför inte träna med dig själv? ;) Det är min kära vän Lisa Loord som tagit bilden, men det är jag som redigerat, den togs till ett skolarbete och jag tycker den är lite skön ;)


I'm not going to stand here and watch my life run away

Skön träning idag, känner att nacken kommer bli ett helvete i morgon bara. Jag känner verkligen inte för skola i morgon även fast jag tycker det är ganska kul och älskar folket, vet inte varför men det känns verkligen som att det skulle sitta fint med lite lov... men men, det är bara att gå upp och vandra till skolan. Nu ska jag forstätta titta på film.

Kram Emma


Nu hoppas jag på att man kan lägga den här vintern bakom oss, som ett minne blott! ;)


Everything you do has a meaning no matter what. Even the smallest things.

Tittat på film är väl hur min dag sett ut. Så jag bjuder på en bild som får stå för dagens inlägg.

Kram Emma


En helt vanlig fredag

Sitter just nu hemma och gör ingenting. Det är faktiskt skönt, satte precis ihop en ny spellista på spotify med bara filmmusik och theme songs, älskar den, hittade många barnfilmslåtar och de är fina tycker jag! Det va helt okej i skolan fick mycket gjort och sen har jag nästintill bara läst lite här hemma. Jag rekommenderar inte att läsa "Nattvandraren" av Björn Hellberg, den är riktigt seg det händer typ ingenting förns efter 150 sidor (det vill säga halva boken). Men jag har bestämt mig för att läsa klart den i alla fall... Funderar på om man ska plocka fram kameran kanske har en idé som jag är lite småsugen på att testa, blir det något eller om det blir någon bra bild lägger jag upp de i morgon eller kanske senare ikväll. Ha en underbart skön innesittar fredag!

ps. Det stod i tidningen att det skulle bli 15 plus grader nästa vecka? det ser inte lovande ut, men man kan alltid hoppas på det!

Kram Emma


Bilden: OMG, det är en fisk!! haha tog bilden på gäddan i somras, tycker den blev ganska cool. Jag har inte redigerat något i photoshop.


Hej vinter?

Nej det är fan inte okej! Vem sa att vintern fick komma tillbaka? Jag trodde det här skulle bli en bra vecka men tydligen inte. Snön kom tillbaka, jag fick ingen match i Danmark och jag har grejer som måste göras... Min positiva vecka gick åt helvete. Aja, det går inte att göra något åt det så jag får väl lägga det bakom mig. Fick ett par nya jeans igår det är väl positivt och nu har jag webbdesign vilket jag tycker är ganska kul så vi hörs väl.

Kram Emma


Bilden: Jag vet att jag använt den förut, men jag tyckte det inte passade att lägga in en somrig bild en dag som denna.


Matematik

Solen lyser och man kan se marken.. då är det fan vår! SÅ skinjackan har åkit fram och jag utmanade graderna och tog på mig jeans uppvikta till vaderna. hehe. Idag är det matte i 3h igen, hade det igår också... orkar inte matte men vad ska man göra? Jag måste få det gjort, har bara ett prov kvar innan nationella så det är skönt. Aja, lektionen börjar snart så jag ska väl plocka fram matteboken nu.

Kram Emma


Bilden: Tagen förra sommaren, har inte gjort mycket i photoshop har bara förstärkt färgerna något.


Time runs away but I am still stuck in the past

Jag vet att nästan alla säger det jämt och ständigt, men jag menar verkligen allvar den här gången! Jag ska ta tag i bloggandet! Du tänker säkert "ja ja, som att det skulle hända" men jag ska verkligen verkligen försöka den här gången. Tiden och jag har inte gått ihop på senaste men jag tror faktiskt vi börjar bli vänner igen. I alla fall så kollade jag igenom lite äldre bilder lite snabbt och hittade några stycken som kanske kan bli bra efter lite redigering, så nu har jag i alla fall lite "nya" bilder som jag kan lägga upp även om jag kanske inte skriver så mycket. Så nu får bloggen inte vila längre!

Kram Emmatime never stops ticking


De säger att man ska följa magkänslan...

... jag hoppas verkligen att det stämmer.Bilden: Inte gjord av de bästa bilderna men jag kände att jag ville prova på tekniken. Jag ställde kameran på stativet, tog fram fjärrutlösaren och tog tre bilder med olika positioner. Väl i photoshop lade jag ihop bilderna i samma och finjustrerade lite. Blev helt okej tycker jag.


A week ago

Förlåt för riktigt dålig uppdatering. Det var en vecka sedan sist, men jag har haft väldigt mycket att göra med både plugg, träning och sedan har jag haft mina tankar på annat, på en väldigt speciell person, A<3
Du är underbar!<3

Det kan vara så att det kommer bli dålig uppdatering under nästa vecka med, för det är snart dags för tävling igen så kommer spendera lite mer tid nere på klubben och med A!<3 Men då vet ni att jag lever i alla fall. Hör av mig igen så fort jag får tid !

Puss och kram Emma


(The city I was born in)


Skräck

Ikväll sticker jag till klubben igen för att va med på spök kväll eller vad man ska säga. Så ser ni mig springa någon gång under kvällen föreslår jag att du också börjar springa ;) haha.

Tidigare idag körde jag fystest, det gick väl helt okej, men nästa gång ska det gå bättre! Sen har jag inte gjort så mycket mer. Så ni får nöja er med en bild.

Kram Emma(bilden är tagen av min pappa halloween 2009)


Half of me

Det som syns på utsidan är långt ifrån hela jag.

Har inte bestämt mig för vad jag tycker om bilden än.


RSS 2.0