There comes a time when it just not worth it anymore


Behind the mask


SM

Okej jag ska sammanfatta mitt så kallade SM.
På fredagen gick jag halva dagen i skolan innan vi åkte från västerås vid 15.00. Resan ner va en upplevelse och det var mycket skratt, härliga människor man tränar med alltså ;) Väl framme med matchboken i handen försvann den glada känslan jag hade. Jag blev neckad att tävla. I ett år har jag förberett mig, tävlat sjuk och gått ner i vikt på väldigt kort tid för att få mina 4 matcher för att ha det som krävs för att få köra sm. Anledningen till att jag inte fick köra var att tydligen så behövde man 5 matcher och inte 4 som jag fått höra, dessutom räknades tydligen inte två av de matcher jag gått! Blev så jävla arg och visste inte vafan jag skulle göra! Skratta eller gråta, ville bara slå någon, blir fortfarande så sjukt förbannad när jag tänker på det!

I alla fall de andra klarade vikten och vi gick för att äta. Det var det godaste någonsin då jag inte hade ätit på över 24 timmar, blev en calzone på grekiska kolgrillen (eller vad det heter). Efter maten åkte vi till klubben vi skulle sova på och jag måste få säga att den var allt annat en fräscht, men det gick :) Eftersom det inte blev någon tävling för min del var jag så sjukt sugen på choklad så jag och tre till som inte skulle tävla vandra ut i Göteborg runt 12 på natten för att leta upp en 7 eleven eller nåt, det blev en upplevelse! Om jag säger såhär, att vara ensam tjej vilse i gbg med tre killar MAN BLIR NEDRÖSTAD! Haha åkte spårvagn hamna på andra sidan Göteborg, blev erbjuden att dela taxi med två killar som skulle till en strippklubb, haha vandrade runt tills vi blev upphämtade av min tränare, kom tillbaka runt halv 3 haha! Och vem tror ni de skyller på efteråt om inte mig ;)

Efter många matcher mat och inbrott i bilen (hon/han/den/det som gjorde inbrottet kan i alla fall sova mjukt och lukta gott) en väska blev tagen men den innehöll bara en luftmadrass och axe spray, värdesakerna klarade sig! sen var det dags för Amil att gå sin finalmatch! Jenna kom och kollade på finalerna också och hon hade lovat skyltar men hade glömt så det blev att skriva på magen, haha! Vi glömde dock ta bild på det :(

Men om man bortser från att jag inte fick tävla och inbrottet så var det en lyckad "helg" :)

Grattis Amil till vinsten!


I Love you, Mami

Du har byt skitiga blöjor, torkat min spya och stått ut med mina vrål. Vi har diskuterat så djup att det slutar med bråk. Oense ibland men vet du vad det funkar ändå.

Vi har skrattat så vi börja gråta, det gjorde vi båda två. Du har sjungit mig till sömns när jag drömde om de små. Du har tagit mig på äventyr, vi har alltid varit två. Du hjälper mig i livet, du är som de där stödhjulen på en cykel men jag vill inte ta dem därifrån. Du finns alltid där och det är vad jag behöver, du är perfekt för mig och jag vill aldrig att du ska gå!

Hoppas du har/får en riktigt bra dag mamma jag älskar dig!


Joy

Idag mår jag riktigt bra :) har fått veta att jag fick VG i Matte A, trodde jag bara skulle få G så det var en positiv överaskning :) Göteborg närmar sig och solen skinner! En underbar dag helt enkelt :)

Kram Emma


I can see the finish line

Nu är det inte mycket kvar i skolan, har väl cirka 5 grejer kvar att fixa, dock är allt nästan helt färdigt och två saker ska jag bara läsa igenom en gång till innan jag ska lämna in. Tror deadlinen är på torsdag för de flesta grejerna och då kommer jag bara fokusera på SM fan va jag börjar bli taggad nu! Kommer att bli så grymt kul! Vi åker ner till Göteborg på fredag, det är inte alls många dagar kvar nu ju! Fan va nice det kommer bli! :D

Kram Emma


Bilden: Lisa skulle sparka mig i huvudet för ett tag sen, men det gick inte så bra.. Hon missade ;)


Free time

Idag är jag ledig! Riktigt skönt måste jag säga, smakprov på sommarlovet som inte är långt borta alls nu!
Börjar tagga ordenligt nu för i helgen smäller det (bokstavligen)för då kommer jag att befinna mig i Göteborg för att jag ska tävla SM! Kommer bli så grymt kul!! Är riktigt sugen på tävla nu speciellt efter KM (klubbmästerskapen) som var i helgen och jag stod bara vid sidan om och fotograferade, dock är det absolut inget fel med det men det är så grymt kul att stå i ringen och fightas! Fick några grymma bilder :) (finns på fb och det kommer fler).

Nu ska jag fortsätta göra ingenting.

Kram Emma


Måste nog säga att det här var den bästa matchen under kvällen, men grymt jobbat alla som deltog!

Det var ganska många som gick ner på räkning.

Och vinnarna är alltid lika glada!


A life of lies aren’t a real life


Foto by Helene Söderström
Var nyss ute i det undebara vädret kommer in till klassrummet och får veta att jag är klar med svenska för terminen så jag få gå hem det gillas! :)


Drag me to hell


Bilden: PK (Paulina) står modell för vårat projekt, måste säga att det var riktigt kul att ta bilden haha :D Jag har så härliga vänner :D


3 frågor


Hon är inte lik mig

Svar på Mr. Mönkiemans frågor:

1. Varför e du så lik Rebecca Black?

För det första måste jag säga att jag är INTE är lik henne isåfall om det mot förmodan på någon riktigt konstigt sett skulle vara så är det HON som är lik mig eftersom jag är ett antal år äldre än henne! ;) (där fick jag till den!)


2. Sjunger du lika illa som hon oxå?

Det är mycket möjligt! tyvärr kommer du/någon dock aldrig få höra mig sjunga på riktigt så du behöver inte oroa dig jag lovar, eller kanske blir det en cover på Friday? Kanske skulle kunna vara något ;)

3. Om du gör det...alltså sjunger lika illa som Rebecca Black....Skulle du kunna sjunga mindre då?

Facebook ljuger aldrig, spåkulan brukar säga att jag ska sjunga mer för att bli glad så nej kommer inte sjunga mindre ;) haha, nu när du nämner det kanske en sångkarriär inte är så dumt med tanke på hur känd Black har blivit! Ska kanske börja sjunga offentligt bara för din skull, ska söka till IDOL nästa år!! Tack för insperationen Mönkieman!


I have to learn to love myself before anyone else can love me...

... and I think I'm ready to take that step now.


The world better be prepared to meet the real crazy me!

Glöm inte att ställa frågor i inlägget nedan om du känner för det, du har tills ikväll på dig :)


Ställ en fråga?

Vill bara testa en gång om det är någon som ens kommer att ställe en fråga. Så ställ en fråga om vad du vill och sen ska jag försöka svara på det i ett inlägg sen, va anonym om du vill men inga överdrivna frågor :) Blir det någon fråga ställd inom ett dygn kommer jag att svara annars får "frågestund" aldrig komma tillbaka på bloggen:)

Kram Emma


Bilden: söta Therese blåser bubblor för slutprojektet!


Anorexia


En bild ifrån slutprojektet i medieproduktion.


A cup


New t-shirt


Life


Födelsedagsbarn

Gårdagen var en riktigt bra dag. Först  blev det en tur till stan för att sedan möta upp Elin och dra mig mot Ida som fyllde år igår, hela 17 år nu ju! Vi skulle överraska henne och lämna över en lite present och vi hade turen med oss att vi möte hennes pappa så han släppte in oss så vi kunde smyga oss på henne. Blev kvar där ett tag innan jag drog hem och färgade håret. Känns riktigt skönt nu när jag är riktigt mörkhårig igen.

Runt 7 bar det av mot culturen för att fira ännu en Ida som fyllde 20 år för någon dag sen, mycket trevligt med god mat och trevligt folk :) Ja gårdagen var en mycket lyckad dag :) Bjuder på lite bilder från dagen/kvällen.

Kram Emma

Ida 17 år:
Ida 20 år:

Jag kommer lägga ut fler bilder från kvällen på facebook senare om det är någon som vill se fler :)


I standing on the lowest mountain but it feels like I'm standing on top of the world

Först vill jag bara säga att vi var sjukt bra på Triathlonet igen, vi har fått reda på resultatet nu och vi kom 3:a! bara 5 min från 1:an och 2 min från 2:an!

Just nu sitter jag och mår lite smått illa, maten var väldigt god men jag borde lära mig att paj inte är bra för mig! börjar alltid må dåligt efteråt... men det börjar bli bättre nu som tur är. Efter rasten har jag seminarium prat om antiken, det kommer väl gå bra tror jag, ska bli skönt att bli helt färdig med den!

Kram Emma


Får bli en bild ifrån 6:an måste det vara. Vill lägga ut många bilder här men vi ska använda de i ett projekt i skolan först så. Jag har tagit mycket bilder den senaste tiden, men de har med projektet att göra, det är därför det varit dåligt med bilder. (En dålig bortförklaring egentligen, men fortfarande sant)


I try to talk to you but you just turn the other cheek

Min älskade älskling, du har alltid betytt så mycket för mig och jag älskar dig över hela mitt hjärta. Så varför gör du såhär mot mig? Jag trodde det var du och jag genom eld och vatten, du och jag föralltid, som jing och jang.

Du visar inte vad som är fel och hjälper mig inte hjälpa dig. Du måste få låt mig veta, jag klarar mig inte utan dig!


Texten handlar om min kamera om ni undrar, det är något fel på den:(


Triathlon

Riktigt skön dag i skolan igår! Började 9:40 och slutade ca 11:30, det enda jag behövde göra var att springa 4,2 km och det gick helt okej. Vet inte hur lång tid det tog att springa men mitt lag var typ grymt bra! Vi körde 400 m simning - 18 km cykel - 4,2 km på 1,17.

Tillbaka till skolan nu då, matte står på schemat...

Kram Emma


Nationella

Idag är det dags för nationella prov igen, så wish me luck. jag har nog inte så mycket mer att säga för tillfället så det blir två bild från tävlingen i helgen istället :) kanske slänger upp fler bilder sen.

Kram EmmaStockholm

Igår var jag i Stockholm med sköna VKC:are och tävlade. För min del gick det inte så bra det blev förlust, men är inte allt för besviken i alla fall. Stort grattis till alla VKC:are som vann och bra kämpat och tack till coacherna som ställer upp!

Jag hade tänkt ta med min kära kamera men den var inte alls med i mina tankar så den blev kvar hemma. Fick min kompaktkamera dock men tog inte så många bilder med den, märks att man blivit bortskämd av systemkameran och tycker bilderna med kompakten blir värdelösa. Min far tog lite bilder så kanske slänger upp någon av de sen (har de inte på datorn än). Överlag var det en bra dag och mycket bra matcher, nu är det bara att tagga för nästa tävling!Då ska det bli vinst!

Kram Emma


Mycket mycket gammal bild


why cant i get you out of my mind?


In
my dreams I hold you in my arms and will never let you go
My fingers glide easily on your chest and I can feel your heartbeat
You whisper in my ear that you never gonna leave
But it's only a dream isn't it?


I want to tell you a little story from my life


It itches in my fingers to give you a sneak-peek...

Matematik hela förmiddagen som varje torsdag och projektet i medieproduktion på eftermiddagen, tycker att vi jobbat på bra! En händelserik dag faktiskt trots att det inte låter så men man måste läsa mellan raderna! haha

Är sjukt sugen på att lägga upp en sneak-peek på en av bilderna till projektet men jag ska inte, tror jag är ganska nöjd med redigeringen och vill veta vad andra tycker, och självklart är ingen i min grupp närvarande vid datorn så jag kan inte fråga de heller! Haha. Ikväll blir det bara en hemma-sittar-kväll tror jag, måste vila för jag är inte sjuk och kommer inte bli det heller!! Kanske blir någon film det var ett tag sen nu annars blir det väl att plugga Antiken lite?

Kram Emma


Foto: Isabelle Andersson


Everyone deserves a chance to grow up and become what they want


Pigs


Your smile light up my world but you doesn’t even know it
Every time you look at me I found myself melting,
dreaming away like a drunk old man.

 


30 days - day Fourteen


Söta tjejer i en fotostudio är bara för underbart, bilderna som vi tog till projektet kanske inte var så underbara om man tänker på vad de symboliserar men de blev riktigt bra! Så tjejerna på bilden minus mig har gjort min dag idag :)

PS. Jag blev förälskad i hängslena jag hittade där! Tänkte nästan ta med de hem, haha!


Busy

Uppdateringen har inte varit på topp men jag har haft mycket annat för mig, vilket jag egentligen fortfarande har. Har börjat med NP i skolan och sen har jag slutprojekt i olika ämnen, jag tränar för tävling inför helgen samtidigt som jag försöker andas och träffa underbara vänner! Jag säger absolut inte att det är jobbigt på något sätt bara att jag inte hunnit med bloggen. Ska försöka komma igång igen, nu när jag har haft kameran med mig lite överallt. Mitt projekt ska jag också komma igång med igen "30 days in 30 pictures", det var tänkt att jag skulle ta en bild varje dag, vilket jag uppenbarligen inte gjort men jag tänker slutföra det jag startat på i alla fall!

Idag har jag först haft badminton som faktiskt var ganska kul! efter det blev det fotostudion resten av dagen för att fotografera till ett projekt, självklart blir det "lite" andra bilder också (A) Träning stod också på schemat men det var väl ingen nyhet och nu när man är nyduschad och klar väntar det underbara arbetet Antiken!

Kram Emma


Foto: Isabelle Andersson 


Grattis min kära storebror!


Idag fyller min kära bror år så jag tänkte skriva grattis till honom på bloggen också :) Aah, vad ska man mer säga, du är dryg, jobbig och allt därtill men du är ändå min bror och du är faktiskt helt okej!


RSS 2.0