SM

Okej jag ska sammanfatta mitt så kallade SM.
På fredagen gick jag halva dagen i skolan innan vi åkte från västerås vid 15.00. Resan ner va en upplevelse och det var mycket skratt, härliga människor man tränar med alltså ;) Väl framme med matchboken i handen försvann den glada känslan jag hade. Jag blev neckad att tävla. I ett år har jag förberett mig, tävlat sjuk och gått ner i vikt på väldigt kort tid för att få mina 4 matcher för att ha det som krävs för att få köra sm. Anledningen till att jag inte fick köra var att tydligen så behövde man 5 matcher och inte 4 som jag fått höra, dessutom räknades tydligen inte två av de matcher jag gått! Blev så jävla arg och visste inte vafan jag skulle göra! Skratta eller gråta, ville bara slå någon, blir fortfarande så sjukt förbannad när jag tänker på det!

I alla fall de andra klarade vikten och vi gick för att äta. Det var det godaste någonsin då jag inte hade ätit på över 24 timmar, blev en calzone på grekiska kolgrillen (eller vad det heter). Efter maten åkte vi till klubben vi skulle sova på och jag måste få säga att den var allt annat en fräscht, men det gick :) Eftersom det inte blev någon tävling för min del var jag så sjukt sugen på choklad så jag och tre till som inte skulle tävla vandra ut i Göteborg runt 12 på natten för att leta upp en 7 eleven eller nåt, det blev en upplevelse! Om jag säger såhär, att vara ensam tjej vilse i gbg med tre killar MAN BLIR NEDRÖSTAD! Haha åkte spårvagn hamna på andra sidan Göteborg, blev erbjuden att dela taxi med två killar som skulle till en strippklubb, haha vandrade runt tills vi blev upphämtade av min tränare, kom tillbaka runt halv 3 haha! Och vem tror ni de skyller på efteråt om inte mig ;)

Efter många matcher mat och inbrott i bilen (hon/han/den/det som gjorde inbrottet kan i alla fall sova mjukt och lukta gott) en väska blev tagen men den innehöll bara en luftmadrass och axe spray, värdesakerna klarade sig! sen var det dags för Amil att gå sin finalmatch! Jenna kom och kollade på finalerna också och hon hade lovat skyltar men hade glömt så det blev att skriva på magen, haha! Vi glömde dock ta bild på det :(

Men om man bortser från att jag inte fick tävla och inbrottet så var det en lyckad "helg" :)

Grattis Amil till vinsten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0